SMS lån direkt

sms-lån-direkt.nu logo
integritetspolicy

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddsförordning (GDPR). Nedan följer information om hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter.

Om oss

Vår hemsida sms-lån-direkt.nu tillhandahåller information och jämförelse om sms lån direkt utbetalning och därtill förenlig verksamhet. Läs mer om oss här.

Insamling av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter när du ansöker om sms lån direkt utbetalning eller snabblån direkt genom vår webbplats. Uppgifterna vi samlar in kan inkludera ditt namn, personnummer, adress, telefonnummer, e-postadress och bankinformation. Vi behandlar dina personuppgifter med högsta möjliga säkerhet och sekretess.

Användning av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig en smidig och säker ansökningsprocess samt för att behandla din ansökan om sms lån direkt utbetalning eller snabblån direkt. Vi kan även använda dina uppgifter för att skicka dig marknadsföringsmaterial, men endast om du har gett oss ditt samtycke till detta.

Delning av personuppgifter

Vi delar endast dina personuppgifter med våra samarbetspartners, såsom långivare, för att kunna behandla din ansökan om sms lån direkt utbetalning eller snabblån direkt. Vi säljer eller delar inte dina personuppgifter med tredje part för marknadsföringsändamål utan ditt samtycke.

Säkerhet

Vi vidtar åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, missbruk och förlust. Endast auktoriserad personal har tillgång till dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära att få tillgång till dina personuppgifter som vi behandlar samt att begära att de rättas, raderas eller överförs till annan personuppgiftsansvarig. Du har även rätt att invända mot eller begränsa vår behandling av dina personuppgifter samt att lämna in klagomål till Datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter på ett olagligt sätt.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy eller vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss.